Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit pre geschilderd stalen spoel voor verkoop
Van goede kwaliteit pre geschilderd stalen spoel voor verkoop
Ik waardeer werkelijk de manier u mensen het probleem over e-mailmededeling oplost. De goede dienst aan klant. En zeer snel.

—— Rohit Raj Hasija

Wij hebben staalrol van ander bedrijf genomen, maar de verplichtingsmanier om probleem met dergelijke gedetailleerde informatie van MINTO-team op te lossen is werkelijk merkbaar.

—— Keizerelectric company

Ik ben online Chatten Nu

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.
Kantoor Ons kantoor Klantenherinnering Kantoor Kantoor onze klant Kantoor Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Minto
Jaarlijkse omzet : 25000000-40000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%
Main Product: PPGL,GL,GI
Location: Suzhou city,Jiangsu Province
Top 3 Market: Asia,Europe,North America
OEM: Avaliable
Brand: Minto

Hoewel, in het jaar 2013 werd gevestigd, hebbendhogereberoepsmethoogtepuntvanervaringvan destaaldeinternationalehandelvan18jaar omdeprofessioneledienstvoordeklantente verlenen, specialiseerde zichindeInvoerenvoerenallerleiijzerenstaal, grondstoffenenuitrusting uit.

Met geconsolideerde sterke verhouding met lage meer dan 50 en de middenfabrikanten van het schaalstaal en vele kleinschalige staalfabrieken in China, en met wijd samenwerking met vele grote en middenschaalondernemingen over de wereld, genieten wij van de markten die Korea, Japan evenals Zuidoost-Azië, Vietnam, de V.S., Europa, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Turkije, Afrika en andere regio's enz. omvatten.

 

Wij konden u helpen om Chinese staalproducten van de meeste geschikte molens, aan concurrerende prijs, met goede kwaliteit en met de beste dienst te kopen. En, uw ijzererts, staalschroot, ruwijzer, staaf/plak evenals staalproducten en materiaal in China en andere landen zal introduceren. Voorts kon Minto hoogte - de materialen en de producten van het kwaliteitsstaal aan compatitive prijs van andere landen ook leveren dan China.


0.140.8mm De Bouwmateriaal (Vooraf geverfte) PPGI Kleur bedekte Gegalvaniseerde Staalrol met een laag

Contactgegevens
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-512-82363667

Fax: 86-512-82363669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)