Van goede kwaliteit pre geschilderd stalen spoel voor verkoop
Van goede kwaliteit pre geschilderd stalen spoel voor verkoop
Ik waardeer werkelijk de manier u mensen het probleem over e-mailmededeling oplost. De goede dienst aan klant. En zeer snel.

—— Rohit Raj Hasija

Wij hebben staalrol van ander bedrijf genomen, maar de verplichtingsmanier om probleem met dergelijke gedetailleerde informatie van MINTO-team op te lossen is werkelijk merkbaar.

—— Keizerelectric company

Ik ben online Chatten Nu

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.
Kantoor Ons kantoor Klantenherinnering Kantoor Kantoor onze klant Kantoor Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Minto
Jaarlijkse omzet : 25000000-40000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%
Main Product: PPGL,GL,GI
Location: Suzhou city,Jiangsu Province
Top 3 Market: Asia,Europe,North America
OEM: Avaliable
Brand: Minto
IMP van Changshuminto en Exp-Co., Ltd zijn eerste vervaardiging voor kleur met een laag bedekte staalrollen, die Gegalvaniseerde verf op hete onderdompeling, Galvanlume-Staal of aluminiumblad rollen. Minto wordt gevestigd in Suzhou, Jiangsu, China en gewaarborgde kwaliteit, winnen de redelijke prijs en de uitstekende naverkoopdienst ons goede reputatie onder onze klanten en partners.

 

En, de kleur van ons product is volgens de kaart of de steekproef van Ral van klant. Wij verstrekken gesimuleerde houten korrel, ook steenkorrel of het in reliëf maken oppervlakte. Kleur met een laag bedekt staal brengen decoratief beïnvloeden in visie en verlengen levensduur.

 

Wat meer, wij is bied de beste OEM dienst aan klant aan. Ondertussen, hebben wij één of andere goede kwaliteitsvoorraad voor klanten kiezen, de rol van MOQ 1 met snelle verzendingen. In feite is er een zeer ervaren internationaal handel drijvend team die op staalzaken concentreren, met flexibele marketing strategie en superieure de dienstkwaliteit voor beide zich vóór en na verkoop. Wij verwachten dat over de hele wereld oprecht de vrienden om ons bij de gemeenschappelijke ontwikkeling aan te sluiten en te delen de voltooiing met ons.

 

Met sterke bedrijfssterkte, integriteit van het de dienstconcept en voorlichting van sociale verantwoordelijkheid, Minto-is de onderneming op brede schaal erkend door de overheid, de industrie en de maatschappij. Minto heeft altijd bij het verkrijgen van reputatie en markt door kwaliteit en aardige producten, perfecte combinatie van prima talent aangedrongen en het prima materiaal, is geëngageerd aan het worden het R&D-centrum van high-end de industrie van de staalstructuur.

Ons ondernemingsprincipe is eerst „kwaliteit, de oprechte dienst; excelsior, wederzijds voordeel en win-win“ als bedrijfsfilosofie, zijn wij er stellig van overtuigd dat de onderneming briljanter zal zijn!


0.140.8mm De Bouwmateriaal (Vooraf geverfte) PPGI Kleur bedekte Gegalvaniseerde Staalrol met een laag

Contactgegevens
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-512-82363667

Fax: 86-512-82363669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)