Thuis

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Van goede kwaliteit pre geschilderd stalen spoel voor verkoop
Van goede kwaliteit pre geschilderd stalen spoel voor verkoop
Ik waardeer werkelijk de manier u mensen het probleem over e-mailmededeling oplost. De goede dienst aan klant. En zeer snel.

—— Rohit Raj Hasija

Wij hebben staalrol van ander bedrijf genomen, maar de verplichtingsmanier om probleem met dergelijke gedetailleerde informatie van MINTO-team op te lossen is werkelijk merkbaar.

—— Keizerelectric company

Ik ben online Chatten Nu

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.
Kantoor Ons kantoor Klantenherinnering Kantoor Kantoor onze klant Kantoor Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Minto
Jaarlijkse omzet : 25000000-40000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%
Main Product: PPGL,GL,GI
Location: Suzhou city,Jiangsu Province
Top 3 Market: Asia,Europe,North America
OEM: Avaliable
Brand: Minto

    IMP van Changshuminto en Exp-Co., Ltd, (Co., Ltd van Changshu Minshine Internationaal) gevestigd in Maart 2013, in Suzhou-Stad, Jiangsu-Provincie, specialiseren zich in het uitvoeren van vlakke staalproducten, met inbegrip van heet-ondergedompeld gegalvaniseerd, galvalume, vooraf geverft staal en plooiden staal.

 

    Changshu Minto biedt betere kwaliteit en snelle levertijd producten aan een redelijke prijs aan. Wij kunnen materialen volgens de eis van de klant ook scheuren en snijden, ondertussen bescherming bieden wanneer verpakking, het laden en vervoer, die producten tegen het krijgen van om het even welke schade beschermen. De producten zijn op vele industrieën, van toepassing als

bouw, elektromechanische huishoudapparaten, materiaal, meubilair, versiering etc.
 

    _over de afgelopen 5 jaar, wij hebben beduidend uit:breiden ons zaken werkingsgebied, bouwen goed verhouding met ons klant in Azië, Zuid-Amerika, Europa, en Zuid-Afrika. Ondertussen zijn wij op de diensteindgebruiker en zijn goed van karakters op de hoogte en het gebruik van materiële, professionele suggestie over producten kan worden aangeboden toen u nodig had.

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

    Changshu Minto betekent integriteit, eerbied voor het individu, verplichting, klantentevredenheid en voortdurende verbetering. Vooral, betekenen wij u onze klanten

 

Het onthaal aan Changshu Minto en werkt met ons samen!

Contactgegevens
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-512-82363667

Fax: 86-512-82363669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)