Thuis

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Kwaliteitscontrole

Ik waardeer werkelijk de manier u mensen het probleem over e-mailmededeling oplost. De goede dienst aan klant. En zeer snel.

—— Rohit Raj Hasija

Wij hebben staalrol van ander bedrijf genomen, maar de verplichtingsmanier om probleem met dergelijke gedetailleerde informatie van MINTO-team op te lossen is werkelijk merkbaar.

—— Keizerelectric company

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitsborging:


1. De kwaliteit is het leven, is het Fortuinbeste zeker in de superieure kwaliteit van producten die de meest efficiënte verkoper zijn.
2. Het fortuinbeste is goed van hoe te om alle goede Chinese molens op de hoogte te leiden. Wij hebben goede relaties met groot velen en midden-schaalmolens die productiebeheer en technologie hebben vooruitgegaan en ook aan technische innovaties. verdergegaan, ook hebben nieuw industrieel automatiseringsmateriaal, en geleidelijk aan optimaliseren het elke aspect van productieproces opgebouwd.
3. Het fortuinbeste coorperated met groot betrouwbaar testend bedrijf dat het materiaal van de kwaliteitstest heeft vooruitgegaan om de kwaliteitsnorm ervoor te zorgen.

 

QC Proces:

 

Het uitgerust met laserknipsel, CNC hebben scheren, CNC ponsen, CNC die, automatische, automatische lassen, automatische, serigrafiedruk, assemblage en het andere grote workshop, allerlei geavanceerd het testen materiaal, perfecte opsporingsmiddelen bewerken oppoetsen bespuiten buigen vastnagelen.
Het harde werk van onze QC teamwerknemer waarborgde de stabiele kwaliteit.
Goed ervaren in het verstrekken van productie voor Douaneontwerp en OEM orde.

 

De geleide binnenshuis Q/A-afdeling met team van lassen en vervaardigingsinspecteurs samen met theodoliet/de totale post en het recentste 3D modellering en het onderzoeken materiaal het opstellen en Röntgenstraalinspectie en ultrasone inspectie geven onze cliënten geschikt-omhoog elk vertrouwen met op plaats. De faciliteit past ook NDT van lassen, het schilderen inspectie, plaatsbouw en onderzoeken aan.

 

Ook, hebben wij een groot aantal eminente beroeps die en strikte normen voor de kwaliteit van de producten maken uitvoeren. Onze fabriek heeft het uitvoerige materiaal van de kwaliteitstest en professioneel verslag over de kwaliteit om de vraag van ourcustomers te ontmoeten. Wij investeren veel laboratoriumfaciliteiten voor productieanalyse.

 

Testmateriaal:

 

De meting van de deklaagdikte, hardheidstest, vochtige hittebestendigheidstest, zichtbare spectrofotometertest is etc. uitvoert strikt voor kwaliteitsborging. Opmerkelijk komt uit hoogte - de kwaliteit is altijd ons geloof.

 

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Certificaten
 • Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

  Standaard:Test Report

  Aantal:SHIN1705028931ML

  Uitgiftedatum:2017-05-24

  Scope / Range:ALLOY COATED STEEL

  Uitgegeven door:SGS

 • Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

  Standaard:Test Report

  Aantal:SHIN1703017168ML

  Uitgiftedatum:2017-04-07

  Scope / Range:0.3MM ALLOY COATED STEEL

  Uitgegeven door:sgs

Contactgegevens
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-512-82363667

Fax: 86-512-82363669

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)